2013. április 30., kedd

Hurrá itt a NYÁR!! Mp3 music center rádió autó for - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Mp3 music center rádió autó formájú Hifi centerMinőség hangzás dizájn! Ezt elég tudni, és ezek alapján keresni. Audi TT cupe ugy jól hangzik! Ugye szép. Akkor a dizájn már meg is van. A minőségre a garancia a válasz. Erre a termékre is mint minden minőségi termékünkre erre is vállalunk garanciát. Tehát a dizájn és a minőség kipipálva. Már csak a hangzás maradt. A hangzás egy szubjektív dolog, nem mérhető, nincs mértékegyysége, nem egységes. A hangzás mindenki számára mást jelent. Csak úgy tudhatjuk meg, Hogy Önnek mi a véleménye, ha meghallgatja. Mi az üzletben több darabot is meghallgattunk, nekünk tökéletesen megfelelt. Ezért is tartjuk. Hiszen olyan terméket nem érdemes árulni amivel problémák vannak! Mivel nagyon sokat adtunk már el ebből a kisautóbol, azt tudom mondani, hogy ennyi ember nem tévedhet, ezért merem azt mondani, hogy a hangzás is ki van pipálva.
A mini music center akkumulátorral működik, ami usb csatlakozón keresztül tölthető. Fm. rádió, autómata sávkeresővel, digitális kijelzővel. Ha unja a rádiót Mp3 lejászására is alkalmas. Csatlakoztatási lehetőségek az említett usb, és Sd mikro kártya olvasó.
1db. Autó formájú MP3. játszó, és rádió
1db. Usb. Kábel
1db. akkumulátor
A készlet erejéig több színből választható
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-18 00:38
. Hurrá itt a NYÁR!! Mp3 music center rádió autó for - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése