2013. július 30., kedd

Relax & tone helyett TONIFIC- MASSZÁZS két hőhatás - Jelenlegi ára: 3 600 Ft


Relaxáló masszírozástól az intenzív zsírégetésig!
Újdonság! Izomlazítás hideg-meleg terápiával!
Helyezze a kívánt apró görgőcskét (fejeket) a mélyhűtőbe,  azok néhány perc alatt lehűlnek és a Tonific-be illesztve máris élvezheti a könnyed, üdítő hűs masszázst! A fejeket mikrohullámú sütőben átmelegítve, kellemesen bizsergető meleg kényeztető masszázsban lehet része!
A fárasztó munkaután Önnek is jár egy kis felfrissülés! Próbálja ki a Tonific-et!
három féle masszázs fejjel !!!
A Tonific testmasszírozó egy forradalmian új és hatékony megoldást nyújt a kalóriák elégetésére, az alakformálásra, az izomlazításra és a masszí- rozásra. Különleges kialakítású 360°-ban forgó feje révén erőfeszítés nélkül lehet feszesebb bőre, karcsúbb alakja és kilazíthatja vele feszült, merev izmait is. A készülék által keltett rezgések bőre legmélyebb rétegéig hatolnak, ami gyorsan elégetheti a felgyülemlett zsírt, eltűntetheti a kialakult zsírpárnákat és a narancsbőrt. A Tonific testmasszírozóval kimerítő testedzés nélkül lehet olyan csodás alakja, amelyről mindig is álmodott. Használatával centimétereket karcsúsodhat!
A Tonific hatásai egyedülállóak:
masszírozó és tonizáló,
karcsúsító és feszesítő,
zsírégető és alakformáló,
fájdalomcsillapító, nyugtató
vérkeringést serkentő és élénkítő!
Hogyan működik a Tonific masszázskészülék?
A készülék titka az egyedülálló kialakításában rejlik: a 360°-ban körbeforgó masszírozó fej tengelye a középponttól elcsúsztatva helyezkedik el, így percenként 2700 fordulatszámmal mély és hatékony masszázst végez! A 3 speciális kialakítású, tetszés szerint választható feje és állítható forgási sebessége révén akár másodperceken belül könnyed, relaxáló masszírozásról átválthat intenzív zsírégetésre. Akár a teljes testét szeretné kezelésbe venni vagy csak egy-egy kritikus területet a Tonific napi 10 perces használatával látványos eredményeket érhet el!
A Tonific masszírozó hatásai, előnyei:
Zsírégető hatású: a rezgések a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva csökkentik a zsírsejtek méretét, így nem csak karcsúsodni fog, de a narancsbőrtől is elbúcsúzhat.
Sokrétű: különböző testrészeket is megcélozhat vele, de akár az egész testét is átformálhatja!
Állítható sebesség: a sebességszabályozóval egyedi igényeihez állíthatja be a masszírozót.
Gyors: napi 10 perces használatával gyors, látványos eredményeket érhet el.
Több mint 2700 rezgés percenként: hatékonyan feszesít és formál.
Hordozható: így bárhová magával viheti, akár nyaralásra is.
Biztonságos, könnyű és egyszerű használat
Egyedi, ergonomikus formatervezésű
3 speciális cserélhető forgófejjel
3 különböző forgófejjel:
Spirálfej: a spirális fej általánosabb, kényeztető masszázst kínál. A spirális görgőkkel elűzheti testéből a fáradtságot, átmasszírozhatja vele nyakát, hátát, vállát vagy bármelyik testrészét, ahol merevnek érzi izmait, ízületeit vagy szükségét érzi a lazításnak.
Narancsbőr radír: a tüskés fej a bőr mélyebb rétegiben lerakódott zsírokat lazítja fel és oszlatja szét. Használatával erőfeszítések nélkül lehet akár centiméterekkel karcsúbb!
Mélyizom-lazító fej: a fejen lévő sokkal hosszabb tüskék teste összes érzékeny pontját stimulálják és felfrissítik. Könnyedén kimasszírozhatja testéből a fájdalmat és a feszültséget.
A Tonific hatékonyságát növelheti, ha különböző masszázsolajakkal és krémekkel együtt használja. Csak vigye fel az olajat/krémet és a Tonific-al masszírozza bele alaposan a bőrébe! A masszázs olajak hatásától függően karcsúsításra, fájdalomcsillapításra, cellulitisz ellen vagy egyszerűen csak izomlazításra is használhatja!
A csomag tartalma:
1 db Tonific testmasszírozó készülék
1 db spirálfej: masszázshoz
1 db mélyizom-lazító fej
1 db narancsbőr radír



Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2013-07-28 17:33
. Relax & tone helyett TONIFIC- MASSZÁZS két hőhatás - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése