2013. július 30., kedd

Rovus Aqua Power - vízszűrős porszívó - 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ne csak takarítsa lakását, tegye frissebbé annak levegőjét is!
Rovus Aqua Power vízszűrős porszívó - hibás, tartozék nélkül 
1Ft - Nincs Minimálár
Hagyományos porszívó használatakor a porszemek felszívása közben a kiáramló levegő ártalmas, mikroszkopikus részecskéket, polleneket, vírusokat, poratkákat és más ártalmas dolgokat juttathat a levegőbe. Bár ezek a veszélyes anyagok láthatatlanok, könnyen irritálhatják szemünket, orrunkat vagy akár fejfájást is okozhatnak.
A hagyományos porszívókkal ellentétben a Rovus Aqua Powerrel úgy takaríthatja otthonát, hogy a levegőt is tisztán tartja. A porszívó vízszűrő rendszere további 6 extra szűrővel és HEPA szűrővel kombinálva a káros mikroszkopikus részecskék 98, 79%-át semlegesíti. Makulátlanul tartja otthonát, megbirkózik minden felülettel, legyen az nedves vagy száraz. A víz csapdájába ejti a szennyeződéseket, s közben kiszűri a levegőből a veszélyes részecskéket. Segít, hogy tiszta és egészséges otthont teremthessen családjának.
Fontos tudnivalók:
 - a porszívó a hálózatra csatlakoztatást követően nem kapcsolódik be, így hibásként árulom (aki ért hozzá, biztosan meg tudja javítani)
 - az ár csak a készüléket tartalmazza, kiegészítők (fej, cső, másik filter, stb) nincsenek hozzá
 - a licitáló vállalja, hogy a licit lejártát követő 12 napon belül jelentkezik és az adás-vétel megtörténik személyesen, vagy akár postai úton
 - 1Ft Nincs Minimálár - a végén a legmagasabb licitáló viszi  
  



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-03 20:00
. Rovus Aqua Power - vízszűrős porszívó - 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése