2013. augusztus 31., szombat

New Life magzatvédő vitamin-Calivita - Jelenlegi ára: 6 450 Ft

Gyermekkorom óta a calivita termékeit fogyasztom én és családom.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, teljesen megbízható termékek , természetes anyagok felhasználásával készült táplálék kiegészítők mindenkinek!
A fotók a saját termékeimet mutatják az aukcióban szerepló természetesen bontatlan, általában zsugorfóliázott tetejűek.
De mindnek le van zárva gyárilag a teteje!!!
Tehát teljesen original  doboz!
Bármilyen problémára szívesen segítek táplálékkiegészítőt, vitamint keresni.
Én kismamaként is ennek a cégnek a magzatvédőjét-New life, vasát -iron plus, calcium magnéziumját , c vitaminját-c1000 fogyasztottam és csodaszép egészséges kisbabám van.
Személyes tapasztalatom az, hogy amíg egy normál multivitamint szedtem a terhességem elején , nagyon fáradékony voltam és az ilyen influenzás időben rögtön össze is szedtem valamit-akkor még nagyon az elején voltam a terhességnek..
Ahogy elkezdtem  a New Life -tszedni 1hét után mintha kicseréltek volna.
Úgy van összeállítva a vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek mennyisége, ami pont optimális a babának és mamának.
És ami nem lényegtelen dolog, hogy nem fogsz hízni tőle-legalább is a new lifetól nem: ), nem leszel rosszul , mint egyes magzatvédőktől-amiket most nem említenék név szerint, de túl vannak reklámozva.
Nekem 3barátnőm is ezt szedte terhessége alatt és nagyon meg volt vele elégedve.
Tényleg csak ajánlani tudom, de mindenki próbálja ki és győződjön meg magától, mert egy jó termék eladja önmagát: )
És még egy szempont sztem árban is nagyon jó, ha a gyógyszertáriakat nézem.. de ugyan ezt tudom mondani a többi vitaminról is, mert a gyógyszertáriak többre jönnek ki ha átszámolod  mint ezek és ezek legalább természetes anyagokat tartalmaznak...
Egy kis ismertető:
Egy új élet kezdetén
A nők életének vannak olyan szakaszai, amikor tápanyagszükségletük eltér az átlagemberétől. A terhes és szoptató anyák vitamin- és ásványi anyag-igénye is megnövekszik. Az optimális vitaminellátottság nemcsak az anya egészségének fenntartásához, hanem a magzat egészséges fejlődéséhez is fontos.
 
 A zavartalan terhesség és a gyermek egészséges fejlődésének egyik feltétele az anya megfelelő tápanyag-, illetve vitamin- és ásványianyag-ellátottsága. A terhes nőknek a várandósság időszakában megnövekszik a vitamin- és ásványianyag-szükséglete. A vasszükséglet a terhesség második felében a fokozott vérképződés miatt nagyobb. Ezzel párhuzamosan megnövekszik a C-vitamin-igény is, mely nem csak antioxidáns és az immunrendszer egészségét védő vitamin, a vas felszívódását is segíti. A folsav nélkülözhetetlen az egészséges sejtosztódáshoz, illetve a magzati velőcső normál struktúrájának kialakulásához, valamint a vérképzéshez. Szükséglete kb. 100%-kal nő a várandósság idején. A B-vitamin-család tagjaiból kb. 25-30%-kal nő meg a szükséglet. Kalciumból a kismamák szintén fokozott bevitelre szorulnak, hiszen a magzat egészséges csont- és fogfejlődéséhez nagyobb mennyiségre van szükség. Ugyanez vonatkozik a magnéziumra is, amely szintén a csontok és fogak normál szerkezetét segíti elő, valamint a szervezet kalcium-nátrium-kálium egyensúlyáért is felel. Fontos megemlíteni, hogy ? különösen tervezett babavárás esetén ? nemcsak a terhesség alatti vitamin- és ásványianyag-bevitelre kell ügyelni, hanem a fogantatáskor a szervezet vitaminraktárainak telítettsége is fontos. Célszerű tehát tervezett babaváráskor már a fogantatást megelőzően feltölteni raktárainkat!
FIGYELEM!
A terhes és szoptató anyáknak készített speciális termékek szedését a kezelőorvossal meg kell beszélni, főleg akkor, ha más gyógyszer vagy vitamin fogyasztása is javasolt.
120 dbos a termék, ajánlott bevitel  napi 1 tabletta
Összetevők:
Béta-karotin   2. 5mg
E-vitamin   7. 5mg
Tiamin (B1vit)  0. 8mg
riboflavin b-2 vit. )  1mg
Nikotinamid  9mg
Pantoténsav (B5vit. )  4 mg
Piridoxin (B6vit. ) 1mg
Biotin  60mcg
Folsav 200mcg
Kolin 10mg
Inozitol 10mg
PABA 1mg
Cianokobalamin (B12vit. )   1mcg
C-vit 60mg
kalcium  325mg
Magnézium  112. 5mg
Kálium 5mg
Cink  8mg
Mangán 1mg
Vas 4mg
Réz 1mg
jód 75mcg
Króm(pikolinát)  25mcg
Kérdezz bátran, szívesen válaszolok mindenre!
Több táplálék kiegészítőt is tetettem nézz szét, de mindenben segítek és keresünk az adott gondra más vitamint is: )
Már új csomagolsással küldöm! Csak a külső változott!



Jelenlegi ára: 6 450 Ft

Az aukció vége: 2013-09-18 23:41
. New Life magzatvédő vitamin-Calivita - Jelenlegi ára: 6 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése