2013. augusztus 27., kedd

Shea vaj krém szőlőmagolajjal - Jelenlegi ára: 1 280 Ft

TAPIO SHEAVAJ KRÉM SZŐLŐMAG OLAJJAL 80 ml
Száraz, érett bőr ápolására ajánlott, használatával a bőr sima és rugalmas lesz. A krém testünk bármely részére felvihető, különösen a rugalmasságát vesztett bőr ápolására ajánlott.
Nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, illatanyagot!
A sheavajjal és szőlőmag olajjal készült krémet alkalmazhatjuk arcra, dekoltázsra, kézre, vagy akár testápolóként az egész testre. A készítmény táplálja bőrünket, segít a bőr rugalmasságának, simaságának fenntartásában. A termék natúr tisztított sheavajat és tisztított natúr szőlőmag olajat tartalmaz, a hozzáadott krémesítő anyag is növényi alapanyagokból származik. A natúr sheavaj gazdag bőrünk számára értékes anyagokban, A-, E- és F-vitaminokban.
A szőlőmag olaj a bőr számára fontos antioxidánst, A-, B-, C-, E- és F-vitaminokat tartalmaz. Mindkét natúr zsíranyag a bőrünk táplálásához aktívan hozzájárul.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 1 280 Ft

Az aukció vége: 2013-09-15 13:31
. Shea vaj krém szőlőmagolajjal - Jelenlegi ára: 1 280 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése